Przewodnik dla producentów żywności w pytaniach i odpowiedziach
Jak interpretować ART. 26 UST. 3 ROZPORZĄDZENIA
Kategoria: Firma
Data: 2020-04-10 r.
Czy etykiety wszystkich środków spożywczych muszą zawierać informację o pochodzeniu produktu? I czy każdy środek spożywczy zawsze musi mieć podstawowy składnik? Jak interpretować pojęcia „kraju pochodzenia” i „miejsca pochodzenia”? To najbardziej problematyczne dla producentów żywności zagadnienia.
Zaloguj się, aby dodać komentarz
Nie masz konta? Zarejestruj się »
Opinie czytelników
~r.makulus
data: 2020-10-03 10:16:40Ebook warty pobrania!
Ocena użytkownika:
Zgłoś naruszenie regulaminu
~snowak
data: 2020-10-02 15:25:52OK
Ocena użytkownika:
Zgłoś naruszenie regulaminu
~vamida4621
data: 2020-09-26 10:16:45Za mało informacji
Ocena użytkownika:
Zgłoś naruszenie regulaminu
~vamida4621
data: 2020-09-26 10:16:45Nie wyczerpuje tematu
Ocena użytkownika:
Zgłoś naruszenie regulaminu