Przewodnik dla producentów żywności w pytaniach i odpowiedziach

Jak interpretować ART. 26 UST. 3 ROZPORZĄDZENIA
Kategoria: Firma
Data: r.

Czy etykiety wszystkich środków spożywczych muszą zawierać informację o pochodzeniu produktu? I czy każdy środek spożywczy zawsze musi mieć podstawowy składnik? Jak interpretować pojęcia „kraju pochodzenia” i „miejsca pochodzenia”? To najbardziej problematyczne dla producentów żywności zagadnienia.

Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie masz konta? Zarejestruj się »

Zobacz także

Jak zatrzeć ślady po przeglądaniu Internetu?

pobierz

Wzór Polityki Bezpieczeństwa w ochronie danych osobowych

pobierz

Konfiguracja bezpieczeństwa. Windows 10

pobierz

10 sprytnych trików na szybkie obliczenia w Excelu

pobierz

Polecane artykuły

Array ( [idEbook] => 1140 )
Array ( [idEbook] => 1140 )