Bezpieczna praca w zakładach przetwórstwa mleka

Kategoria: BHP i instalacje
Data: r.

Przetwarzanie mleka i jego pochodnych wiąże się ze szczególnymi wymogami w zakresie technicznego bezpieczeństwa pracy. Zatrudniony, który ma bezpośrednią styczność z przetwarzanymi surowcami, a ma uszkodzony naskórek dłoni, nie powinien być dopuszczony do pracy. Należy przyjąć, że pracownik z własnej inicjatywy powinien powstrzymać się od pracy, jeżeli skóra jego dłoni jest uszkodzona.

Zaloguj się, aby dodać komentarz

Nie masz konta? Zarejestruj się »

Zobacz także

Jak wybierać nowoczesne źródła światła do mieszkania

pobierz

Zasady BHP elektryka

pobierz

Pierwsza pomoc

pobierz

Protokół powypadkowy – wzór dokumentu

pobierz

Polecane artykuły

Array ( [idEbook] => 928 )
Array ( [idEbook] => 928 )

Array ( [idEbook] => 928 )